50 канапе за один раз. Хитрощі кухарів в приготування святкових закусок

21

Приготування закусок до новорічного столу раніше забирало години часу. Ми навчилися робити це набагато швидше за допомогою перевіреної кулінарної хитрості. Близько 50 закусок-канапе готуються приблизно за 10 хвилин, потім залишиться тільки почекати, поки вони трохи охолонуть в холодильнику.

продукти

  • 400 грамів маринованого оселедця,
  • 6 середніх картоплин,
  • 30 грамів вершкового масла,
  • 2 столові ложки сметани,
  • чайна ложка гірчиці,
  • 8 маринованих огірків,
  • червоний і зелений лук.

Як приготувати канапе

Спочатку відварюємо картоплю і розминаємо її в пюре з вершковим маслом, сметаною і гірчицею.

І відразу приступаємо до формування закусок.

Найзручніше це робити або пельменницею, або формочками для льоду.

Затягуємо поверхню пельменниці харчовою плівкою.

Укладаємо в виїмки нарізану під розмір малосольний оселедець, зверху розподіляємо пюре.

На нього укладаємо нарізані кружечками мариновані огірки.

Ми залишаємо в холодильнику стабілізуватися на 2 години.

І тепер нам залишилося тільки акуратно перевернути пельменницю.

В результаті за короткий час вийшло близько 50 закусок-канапе.

Начинку в цих закусках можна використовувати будь-яку.

Замість основи також можна взяти звичайний хліб.

Смачного!