Булочки, фаршировані омлетом, на сніданок.

11

Хочу порекомендувати вам приготувати булочки на сніданок саме за цим рецептом! заливаючи сирої омлет в булочки, результат вас не порадує, омлет пропектися не встигне в духовці, а ось булочка засохне і перетвориться в сухарик. Мій варіант дозволить булочці залишитися свіжою, м’якою, з апетитною хрусткою скоринкою а всередині буде тепла і смачна начинка, зверху-сирна скоринка!

продукти

  • булочка французька — 2 штуки
  • яйце — 2 штуки
  • вершки-40 мілілітрів
  • сіль, перець чорний — за смаком
  • помідор черрі — 2-3 штук
  • майонез — 2 чайних ложки
  • ковбаса — 4 скибочки
  • сир-за смаком
  • рослинна олія — 1 чайна ложка

Як приготувати булочки

Підготуйте продукти, булочки повинні бути найсвіжішими, це запорука смачного сніданку!

Змішайте яйця з вершками і сіллю, додайте улюблені спеції або чорний мелений перець.

На рослинній олії обсмажуйте омлет, періодично перемішуючи виделкою, до повної готовності.

З булочок зріжте кришечки, видаліть м’якоть.

Поріжте помідори, натріть сир.

Змастіть булочки всередині майонезом або іншим соусом, сметаною.

Покладіть по кілька кілець ковбаски на саме денце.

Далі — шар помідорів.

Розкладіть омлет, утрамбуйте трохи.

Зверху покладіть по хорошій щіпці сиру, відправте булочки в гарячу духовку на 5 хвилин.

Готові булочки прикрийте кришками і подайте до столу гарячими!

Приємного апетиту!

Джерело