Салат з мови по-корейськи

12

пропонуємо приготувати пікантний салат з мови з морквою по-корейськи. Щоб блюдо вийшло ніжним і смачним, скористайтеся простий покрокової інструкцією приготування.

Салат з язика: інгредієнти

Як і багато інших смачні салати, цей складається з різноманітних інгредієнтів, які вдало доповнюють один одного.

Для приготування знадобиться:

  • 500 г яловичого мови;
  • 2 солоних і 2 свіжих огірка;
  • 150 г гострої моркви по-корейськи;
  • 2 картоплини, цибулина;
  • 200 г зеленого горошку;
  • сіль, перець, цукор, лавровий лист;
  • столова ложка оцту;
  • майонез.

Так як страви з яловичого мови виходять ситніше і апетитніше, рекомендуємо використовувати саме таке м’ясо для приготування салату.

читайте також: скільки варити яловичий язик для салату

Джерело фото: жерти.ру

Як приготувати салат з мови по-корейськи

Приготування складається з декількох етапів:

1. Відварюємо мову.

Для цього:

  • кип’ятимо воду;
  • поміщаємо туди мову, сіль і лавровий лист;
  • варимо дві години.

Перевіряємо готовність м’яса за допомогою ножа: якщо лезо входить без праці, мова готовий.

2. Маринуємо цибулю.

Робиться це так:

  • чистимо і ріжемо півкільцями цибулину;
  • заливаємо ложкою оцту;
  • додаємо трохи цукру і дрібку солі;
  • маринуємо півгодини.

3. Готуємо інгредієнти для салату.

Для цього:

  • очищаємо відварений язик і нарізаємо його соломкою;
  • варимо картоплю, чистимо і шаткуємо брусочками;
  • нарізаємо соломкою солоні і свіжі огірки;
  • зливаємо зайву рідину з лука і злегка віджимаємо його.

4. З’єднуємо всі інгредієнти:

  • поміщаємо всі підготовлені інгредієнти в глибоку миску;
  • додаємо корейську моркву і консервований горошок;
  • перемішуємо і заправляємо.

Якщо хочете домогтися ще більш цікавого смаку, готуйте салат з домашнім майонезом. При необхідності додаємо сіль і спеції за смаком і подаємо салат з мовою на стіл.

Оригінальні салати з поєднанням свіжих, солоних і гострих овочів не залишать байдужими ні сім’ю, ні гостей. А відварений язик додасть страві ситності і стане справжнім фаворитом серед любителів м’ясного.

Смачного!

читайте також: салат з копченою куркою і чорносливом