Салат з рибних консервів з солоними огірками і яйцями

18

Сьогодні ділюся рецептом широко відомого і мною улюбленого салату з рибних консервів. Я взяла сардини, бланшовані в маслі, але цілком згодиться і інша риба в маслі або з додаванням олії. Існує два варіанти цього салату.

У першому варіанті салат заправляється маслом з консервів, а в другому варіанті – майонезом. Мої домочадці воліють салат з майонезом. Спробуйте і ви приготувати салат в двох варіантах і поділіться враженнями.

Як приготувати смачний салат з рибних консервів, рецепт з фото

  • час підготовки — 10 хвилин
  • час приготування-40 хвилин
  • кількість порцій– 2-3

Підготувати всі необхідні інгредієнти.

Морква вимити, залити гарячою підсоленою водою і відварити до м’якості, після чого очистити, остудити і натерти на крупній тертці.

Яйце відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і нарізати дрібними кубиками.

Огірок очистити від грубої шкірки, розрізати уздовж на 4 частини, а потім кожну четвертинку тонко нашаткувати поперек.

Цибулину очистити, подрібнити, викласти на друшляк, ошпарити окропом, дати стекти рідини і остудити.

Рибу вийняти з банки разом з маслом, видалити всі кісточки і розім’яти виделкою.

З’єднати всі підготовлені інгредієнти, поперчити і посолити і полити маслом з консервів.

Салат перемішати.

Мені більше подобається заправляти салат майонезом.

Все перемішати.

При подачі прикрасити блюдо зеленню.