Шалене домашнє печиво за 10 хвилин + випічка. М’яке і дуже смачне

11

Приготувати домашнє печиво набагато простіше, ніж думають багато хто з вас! цей рецепт явний доказ вищесказаних слів!

Смачне печиво не тільки порадує смак, але і подарує енергію, гарний настрій і зарядить силами.

продукти

  • борошно 320 г.(+-);
  • цукор 2 ст .л + для посипання 2-3 ст. Л.;
  • сіль щіпка;
  • ванілін або цедра лимона за бажанням;
  • розпушувач 1 ч. Л.;
  • яйце 1 шт. +для змазування 1 шт.;
  • сметана 100 г.;
  • масло вершкове 100 г.

Як приготувати домашнє печиво

Для тіста потрібно змішати борошно з розпушувачем.

Додати до них цукор і ванілін.

Заздалегідь потрібно виставити на стіл вершкове масло, щоб воно було м’яким і додати його до сухих продуктів.

Далі потрібно розтерти суміш руками. Доповнити масу необхідно курячим яйцем.

Доповнити сметаною. Жирність сметани не повинна бути менше 20%.

Замішувати тісто потрібно руками і дати йому постояти 10 хвилин на столі.

Воно буде пружним, але ніжним, легко розкочується в пласт і не липне до столу або качалці.

Розкачайте тісто в пласт приблизно 0,5 сантиметрів по товщині.

Його необхідно нарізати на смужки.

Потім розділити на квадрати. І, нарешті-на трикутники.

Кожен трикутник потрібно змастити збитим яйцем.

Посипати цукром.

Випікати печиво потрібно на деку з пергаментним папером протягом 30 хвилин.

Духовка повинна бути включена на режим 180°.

Печиво на сметані до чаю виходить дуже м’яке, шарувате, шалено смачне і дуже ароматне!

А ще не варто переживати щодо якості продукту, на відміну від покупного печива.

Це частування можна навіть дітям.

Адже в складі не буде ніяких-то заборонених «е-добавок», підсолоджувачів або ненатуральних ароматизаторів.

Приємного чаювання!