Смажимо вже зварені яйця. Підгледіли у кухаря в туреччині, де за стравою завжди стояла черга

11

Звичайна яєчня завжди була всього лише швидким перекусом на сніданок перед роботою. Але варто змінити в звичному рецепті лише пару штрихів і вона вже перетворюється на справжній хіт на столі. Зізнаємося, цей рецепт ми підгледіли у кухаря в туреччині, де за стравою з відварених, а потім обсмажених яєць завжди стояла черга.

продукти

  • 1 червона цибулина
  • 1 червоний і 1 зелений болгарський перці
  • 6 відварених яєць і 1 сире
  • 2 помідори
  • моцарелла
  • 100 мл молока
  • 2 зубчики часнику
  • чебрець
  • сіль
  • перець
  • орегано
  • оливкова олія.

Як приготувати

Розігріваємо трохи оливкової олії на сковороді і першим злегка обсмажуємо дрібно нарізаний часник. Слідом додаємо на сковороду також дрібно нарізану цибулю. Потім нарізаємо кубиками на сковороду червоний і зелений болгарський перець. Робимо вогонь мінімальним.

Тепер збиваємо в окремій мисці сире яйце. Вливаємо до нього 100 мілілітрів молока. Додаємо борошно і суміш перців, знову збиваємо все віночком. Отриману суміш виливаємо на сковороду до овочів. Зверху викладаємо нарізані кружечками помідори. На них трьом на середній тертці моцарелу. І зверху розподіляємо розрізані навпіл відварені яйця, їх також присипаємо сиром.

Накриваємо кришкою і на повільному вогні доводимо до готовності за 8 хвилин.

Приготована таким чином яєчня вже далеко не просто швидкий перекус на сніданок. Її можна сміливо подати і повноцінним вечерею.

Смачного!

відеорецепт: