Соус для спагетті з фаршем і томатною пастою

15

звичайні макарони вже не радують? побалуйте себе і рідних спагетті з дивовижним і ситним соусом. Розповімо, як правильно зробити соус для спагетті з фаршем, щоб він вигідно відтінив блюдо і додав класичної пасті нових смакових ноток.

Рецепт складається з простих кроків:

  • для того щоб приготувати соус, візьміть: 300 г фаршу, 3 зубці часнику, 250 г кетчупу або томатної пасти, 1 велику цибулину, півсклянки кип’яченої води, сіль і перець за смаком.
  • виберіть фарш на свій розсуд-соус поєднується з усіма видами м’яса. Використовуйте готовий фарш або зробіть його самостійно.
  • найкраща основа для соусу-натуральна томатна паста.

читайте також: як приготувати тефтелі в томаті в духовці

  • через брак великої цибулини візьміть пару штук поменше. Подрібнюємо овочі. Ріжемо кільцями цибулю, дрібно шаткуємо очищені зубці часнику. Обсмажуємо цибулю і часник.
  • додаємо до овочів фарш. Ми залишаємо його на вогні на пару хвилин, не прожарюючи і не перемішуючи. Заправляємо суміш на сковороді спеціями.
  • крім класичних солі і перцю, томатний соус до спагетті вдало доповнять італійські трави і різні гострі спеції на ваш розсуд.
  • додаємо на сковороду пасту. Все перемішуємо і обсмажуємо близько п’яти хвилин. Вливаємо воду. Перемішуємо, тушкуємо ще п’ять хвилин і знімаємо з вогню.

Соус до спагетті подавайте гарячим. Полийте їм макарони або викладіть поруч.

Експериментуйте з видами фаршу і приправами — це подарує вам новий смак знайомої страви і вирішить питання різноманітного буденного раціону.

А яким соусом доповнюєте макарони ви?

читайте також: соус тартар: рецепт в домашніх умовах