Запечені курячі стегна з цвітною капустою

13

Інгредієнти

Інгредієнти для курки

Зіра (кумін) суха 0.25 ч. Л.

Йогурт грецький 4 ст. Л.

Куряче стегно 5 шт.

Куркума 0.5 ч. Л.

Паприка солодка мелена 0.5 ч. Л.

Перець чорний мелений 0.25 ч. Л.

Прованські трави 0.5 ч. Л.

Сіль за смаком

Часник сушений мелений 0.5 ч. Л.

Інгредієнти для капусти

Стегна курячі з цвітною капустою в духовці

Пропоную приготувати смачне і просте блюдо з курки і цвітної капусти.

Я взяла курячі стегна, за бажанням, можете замінити на інші частини курки. Мені дуже подобається маринад для курки з йогурту зі спеціями, якщо не пробували, то дуже рекомендую. Курка виходить соковитою і смачною. Йогурт, відповідно, беріть без добавок або замінити його на кефір. Куркума дуже корисна і надає красивий золотистий колір готового блюда. Цвітну капусту я використовувала свіжу, можна замінити на заморожену, але тоді розморозьте її попередньо і дайте стекти всієї рідини.

Виходить в результаті смачне, просте і корисне блюдо для ситного обіду або вечері. За бажанням, можете подати до курки з капустою відварений рис або картопля.

Як приготувати «запечені курячі стегна з цвітною капустою» покроково з фото в домашніх умовах